Se curata carnea, se taie in felii si se sareaza. Se bat ouale si se adauga sare, piper, boia, precum si alune sarate macinate cat mai marunt. Fiecare
Se curata carnea, se taie in felii si se sareaza. Se bat ouale si se adauga sare, piper, boia, precum si alune sarate macinate cat mai marunt. Fiecare felie de carne se taie in fasii, care se dau prin amestecul de ou si apoi prin faina. Se incinge putin ulei si se prajesc bucatile de carne pana devin aurii, se scot pe o farfurie si se pastreaza la cald. Se curata ceapa si se taie marunt. Se spala ardeii, se curata de cotor si de seminte si se taie in bucati cat mai mici. Se incinge putin ulei si se caleste ceapa, impreuna cu ardeiul. Se adauga orezul, fiert in prealabil in doua cani de apa, turnandu- se peste el doua linguri de sos de soia, calindu-se timp de vreo cinci minute. Se adauga un praf de sare si de piper si se amesteca usor.
se asaza o gramajoara de orez in mijlocul farfuriei si alte cinci in jurul ei, dandu-li-se forma unor petale cu ajutorul unei linguri, astfel incat tot orezul din farfurie sa semene cu o floare. Se asaza fasiutele de carne prajita printre petale, se orneaza cu frunzulite de patrunjel, se presara un praf de piper si se servesc cu salata verde.
Alte retete porc recomandate
Ardei umpluti
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii