Pentru risoto cu ficat se alege orezul, se spala si se usuca cu un servet, se taie in bucatele mici ficatul si se inabusa cu putin unt, fara insa sa se usuce.
Pentru risoto cu ficat se alege orezul, se spala si se usuca cu un servet, se taie in bucatele mici ficatul si se inabusa cu putin unt, fara insa sa se usuce. Cand orezul este fiert, se adauga putin unt proaspat, se asaza intr-o forma de tabla unsa cu unt, de preferinta cu gaura la mijloc. Se pune apoi ficatul, dupa ce a fost sarat cat trebuie, apasandu-l putin cu ingura, astfel incat sa intre in orez. Se da cateva minute la cuptor, apoi se rastoarna pe farfurie.
Risoto cu ficat se serveste cu sos de rosii sau de ciuperci.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii