Pentru risoto cu limba se fierbe o limba de vitel cu o ceapa si zarzavat. Se curata de piele si se taie in cuburi mici. Se face un sos gros ca o smantana.
Pentru risoto cu limba se fierbe o limba de vitel cu o ceapa si zarzavat. Se curata de piele si se taie in cuburi mici. Se face un sos gros ca o smantana, dintr-o lingura de unt si o lingura de faina. Se stinge cu zeama in care a fiert limba si se amesteca cu bucatile de limba. Se prajeste usor in unt orezul si se stinge cu doua cesti de zeama limpezita in care a fiert limba. Cand orezul este fiert, se amesteca cu putin unt proaspat si cu 100 g de branza rasa usor, pentru a nu se sfarama orezul. Se pune intr-o forma cu gaura mare, bine unsa cu unt. Se da cateva minute la cuptor, se rastoarna pe farfurie, iar la mijloc se asaza limba.
Risoto cu limba se serveste fierbinte.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii