Hribii uscati se inmoaie in 500 ml apa fiarta timp de 20 de minute. Se scot, iar apa ramasa de la ciuperci se adauga in supa de pui (astfel cantitatea
Hribii uscati se inmoaie in 500 ml apa fiarta timp de 20 de minute. Se scot, iar apa ramasa de la ciuperci se adauga in supa de pui (astfel cantitatea de supa va fi de 1,5 l).
Se taie hribii si se amesteca cu buretii.
Separat preparam risotto-ul.
Intr-o tigaie cu fund dublu se prajeste baconul in jumatate din unt. Se adauga ceapa si se caleste pana se inmoaie. Adaugam ciupercile si asteptam sa se inmoaie si ele. Cand si ciupercile s-au inmuiat se adauga orezul. Treptat adaugam supa pentru a nu se prinde orezul de tigaie.
Odata cu ultima cana de supa se adauga bucatile de pui, patrunjelul, parmezanul si untul ramas.
Se lasa sa se odihneasca cateva minute apoi se serveste.
Pofta buna!

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii