Caliti jumatate din cantitatea de mazare cu o bucata buna de unt si putina supa. Gatiti-le pana se inmoaie si pasati-le. Adaugati-le peste risotto, i
Caliti jumatate din cantitatea de mazare cu o bucata buna de unt si putina supa. Gatiti-le pana se inmoaie si pasati-le. Adaugati-le peste risotto, impreuna cu crevetii si cu restul boabelor de mazare si fierbeti-le circa 2 minute deoarece fructele de mare dar si mazarea se prepara foarte repede. Adaugati apoi plantele aromatice proaspete si stoarceti sucul de lamaie peste orez. Stropiti cu putin ulei de masline extravirgin, picant.
Se serveste imediat.
Alte retete culinare:
Conopida la cuptor cu bacon
Cartofi la cuptor
Garnitura de orez si mazare
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii