Supa aveam pentru ca am luat resturi de pui (aripi si carcasa pieptului) pe care le-am fiert cu cartofi si morcov si cutiuta cu mirodenii (boabe de pi
Supa aveam pentru ca am luat resturi de pui (aripi si carcasa pieptului) pe care le-am fiert cu cartofi si morcov si cutiuta cu mirodenii (boabe de piper si cuisoare).
Ceapa se calese in 2 linguri de ulei.
Am pus 3 pumni de orez peste ceapa, cand a fost calita si am lasat sa se prajeasca.
Am adaugat un polonic de supa si am lasat ss fiarba.
Cand este absorbit se adauga altul (polonic). Si am lasat sa fiarba.
Dovlecelul l-am taiat felii si l-am pus peste orez.
Am gustat bobul si cand era aproape gata am aruncat crevetii care evident erau fierti.
Am stins focul si am pus o feliuta de unt cu usturoi.
Pofta buna!
Reteta Risotto cu dovlecel si creveti a fost propusa de Adriana Nicoleta pe forum culinar.ro
Alta reteta cu creveti gasiti aici Curry cu creveti

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii