Se prajeste ceapa curata si tocata subtire in o lingura de unt apoi se pune orezul si se amesteca pana cand devine lucios, circa 2 min . Se varsa be
Se prajeste ceapa curata si tocata subtire in o lingura de unt apoi se pune orezul si se amesteca pana cand devine lucios, circa 2 min .
Se varsa berea (sau vinul), care trebuie sa se evapore putintel; se varsa un polonic de zeama si o jumatate de fragi curati si tocati marunt si, adaugand zeama de fiecare data cand este uscat, se lasa sa fiarba (fara capac!!!) circa 18-20 min.
Orezul nu trebuie sa fie prea moale.
Se stinge, apoi se incorporeaza untul ramas si branza rasa
Pofta buna!
Reteta Risotto cu fragi a fost propusa de Laura din Italia pe forum culinar.ro
Alte retete de risotto gasiti aici:
Risotto cu dovlecel si creveti ,
Risotto cu ciuperci salbatice pui si bacon,
Risotto spumant cu ciuperci

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii