Se prajeste ceapa curata si tocata subtire in o lingura de unt apoi se pune orezul si se amesteca pana cand devine lucios, circa 2 min . Se varsa be
Se prajeste ceapa curata si tocata subtire in o lingura de unt apoi se pune orezul si se amesteca pana cand devine lucios, circa 2 min .
Se varsa berea (sau vinul), care trebuie sa se evapore putintel; se varsa un polonic de zeama si o jumatate de fragi curati si tocati marunt si, adaugand zeama de fiecare data cand este uscat, se lasa sa fiarba (fara capac!!!) circa 18-20 min.
Orezul nu trebuie sa fie prea moale.
Se stinge, apoi se incorporeaza untul ramas si branza rasa
Pofta buna!
Reteta Risotto cu fragi a fost propusa de Laura din Italia pe forum culinar.ro
Alte retete de risotto gasiti aici:
Risotto cu dovlecel si creveti ,
Risotto cu ciuperci salbatice pui si bacon,
Risotto spumant cu ciuperci
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii