Risotto cu spanac

Risotto cu spanac este o reteta culinar perfecta pentru inceputul de primavara. Un risotto cremos cu spanac prospat este o solutie salvatoare pentru un pranz delicios.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa
Risotto cu spanac

Ingrediente

  • 400 g spanac
  • 2 cepe
  • 5 linguri margarina
  • 2 catei usturoi
  • 250 g orez risotto (arborio)
  • 2 linguri otet balsamic
  • 2 linguri bulion
  • piper
  • sare
  • 750 ml supa de legume
  • nucsoara
  • 75 g parmezan

Mod de preparare

Risotto cu spanac se prepara asa: curatam spanacul si il lasam apoi la scurs. Tocam ceapa si usturoiul. Incingem margarina intr-o tigaie si punem ceapa si usturoiul. Adaugam orezul si il calim 5 minute, pana cand devine translucid.

Stingem cu otet balsamic, adaugam bulionul si piper apoi amestecam. Se mai toarna un polonic de supa si amestecam pana ce orezul absoarbe toata supa. Repetam pana ce terminam toata supa. Adaugam spanacul si condimentam dupa plac. Punem rissotto in farfurii si radem parmezan.


Servim risotto-ul cu spanac cald.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc