Risotto traditional este o reteta italiana care merita incercata. Ingredientele necesare sunt: orez, ceapa, ulei, rosii.
Risotto traditional se prepara astfel: curatam rosiile si le taiem bucati. Ceapa o curatam si o tocam. Intr-o tigaie incingem 2 linguri ulei in care calim ceapa, punem orezul si lasam la calit dar nu uitam sa amestecam. Punem bulionul si calim, apoi stingem cu vin alb. Lasam focul mic si amestecam in orez dar turnam intre timp supa de legume. Repetam procedeul pana terminam toata supa. Peste orezul fiert radem parmezanul, adaugam si rosiile taiate bucati. Asezonam cu sare si piper.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii