Orezul se pune la fiert in apa timp de 10 minute, iar apoi se scurge, se clateste si se pune din nou la fiert dar de data asta cu supa. Se adauga buc
Orezul se pune la fiert in apa timp de 10 minute, iar apoi se scurge, se clateste si se pune din nou la fiert dar de data asta cu supa. Se adauga bucatele mici, cat unghia, de sunca, gogosar rosu, castravete, unt, oua rascoapte, capere si masline marinate. Acestea se adauga in cantitati dupa preferinte. Se pot adauga chiar si castraveti si gogosari murati.
Se serveste cald.
Alte retete culinare:
Cartofi la cuptor Conopida la cuptor cu bacon Tocanita de pui
Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseImi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am...
Briose cu afineO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseCiorbita simpla de dovlecei este o reteta de ciorba potrivita in zilele de post. Ciorba cu multe legume este usoara,...
Ciorbita simpla de dovleceiO prajitura fina si racoritoare, perfecta pentru dupa-amiezile toride!
Prajitura After EightIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa
Comentarii