Ceapa se marunteste si se pune la rumenit in putin unt. Se adauga apoi orezul, se amesteca doua minute si se toarna deasupra apa. Se adauga sare, pipe
Ceapa se marunteste si se pune la rumenit in putin unt. Se adauga apoi orezul, se amesteca doua minute si se toarna deasupra apa. Se adauga sare, piper si se pune la cuptor sa scada bine. Cand a scazut, se presara deasupra branza rasa, de preferat parmezan.
Se serveste garnitura Ia carne.
Alte retete culinare:
Ardei umpluti
Cartofi la cuptor
Tocanita de pui
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii