Orezul se curata de impuritati, se spala in mai multe ape si se scurge de apa. Ciupercile proaspete se curata, se spala in mai multe ape si se taie la
Orezul se curata de impuritati, se spala in mai multe ape si se scurge de apa. Ciupercile proaspete se curata, se spala in mai multe ape si se taie lame. In cazul folosirii ciupercilor conserva, se scurg de lichid, se trec prin jet de apa rece, se scurg si se taie lame. Sunca presata se taie felii subtiri. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Supa de oase si sosul tomat se prepara, folosind retetele respective. Orezul se inabusa in 100g margarina sau unt se adauga supa de oase, sare se fierbe 5 minute, apoi se acopera vasul cu capac, se introduce la cuptor si se continua fierberea circa 20 minute. Ciupercile se inabusa in restul de margarina sau unt, se adauga sunca continuandu-se inabusirea inca 10 minute, se adauga 300g sos tomat si se mai fierb circa 5 minute, apoi se pastreaza la cald. In momentul servirii, se pun intr-o forma, ciuperci cu sunca, apoi pilaful, se preseaza bine si se rastoarna pe farfurie sau platou. Preparatul se prezinta pe farfurie sau platou, cu cascaval ras deasupra si sos tomat.
Se serveste cald.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii