1.Se caleste ceapa, apoi se adauga morcovul, cartofii si telina, care deja sunt date prin razatoarea mica. 2. Adaugam orez
1.Se caleste ceapa, apoi se adauga morcovul, cartofii si telina, care deja sunt date prin razatoarea mica.
2. Adaugam orezul si ciupercile tocate marunt si le lasam la calit inca 15 minute.
3. Dupa racirea compozitiei, punem condimentele si grisul amestecand pana omogenizam compozitia.
4. Trecem apoi la impachetat sarmalutele.
5. Tocam nervurile groase ale verzei si le punem pe fundul tavii cu doua crengute de cimbru( eu am pus si cateva frunze de telina), apoi dupa fiecare strat de sarmalute mai adaugam o lingura de bulion.
6. Deasupra se pune un alt strat de varza tocata. Se introduce in cuptor o ora si jumatate.
retete de post
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii