1.Se caleste ceapa, apoi se adauga morcovul, cartofii si telina, care deja sunt date prin razatoarea mica. 2. Adaugam orez
1.Se caleste ceapa, apoi se adauga morcovul, cartofii si telina, care deja sunt date prin razatoarea mica.
2. Adaugam orezul si ciupercile tocate marunt si le lasam la calit inca 15 minute.
3. Dupa racirea compozitiei, punem condimentele si grisul amestecand pana omogenizam compozitia.
4. Trecem apoi la impachetat sarmalutele.
5. Tocam nervurile groase ale verzei si le punem pe fundul tavii cu doua crengute de cimbru( eu am pus si cateva frunze de telina), apoi dupa fiecare strat de sarmalute mai adaugam o lingura de bulion.
6. Deasupra se pune un alt strat de varza tocata. Se introduce in cuptor o ora si jumatate.
retete de post

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii