Carnea de caprioara se prajeste pe ambele parti, se adauga zarzavaturile, boabele de ienupar, ceapa.Se condimenteaza cu sare si piper si se frige cca
Carnea de caprioara se prajeste pe ambele parti, se adauga zarzavaturile, boabele de ienupar, ceapa.Se condimenteaza cu sare si piper si se frige cca 45 de minute in cuptor la 180° – 200°C la foc moderat. Cand carnea este gata, se scoate din tava, raman doar zarzavaturile care se clocotesc cu doua linguri de gem de afine. Dupa strecurare, sosul se ingroasa cu frisca, se potriveste gustul cu sare si piper.
Perele se spala, se taie in doua, se scot semintele, se fierb in vin alb cu zeama de lamaie timp de 10 minute.
Cotletele feliat se aranjeaza pe garf pe un platou incalzit si se serveste cu pere umplute cu gem de afine. Garnituri potrivite: ciuperci de padure si cartofi crocanti prajiti cu aschii de migdale.
Alte retete culinare recomandate
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Checul la cana este o metoda super-rapida de a avea un desert absolut delicios in timp record. Checul pufos cu nutella este...
Chec la cana cu NutellaPentru ostropel de pui cu tomate si usturoi spalam carnea si o condimentam dupa care prajim pulpele in putin ulei pana se...
Ostropel de pui cu tomate si usturoiO supa minunata de iarna, cu o aroma deosebita. Eu ii spun si supa antiraceala. Contine mult usturoi, motiv pentru care se...
Supa crema de cartofi cu usturoi copt si pesto de patrunjelRulada cu mere si scortisoara este o prajitura delicioasa de sezon. Merita incercat, cu atat mai mult ca necesita doar 30 de...
Rulada cu mere si scortisoaraPlachia, una dintre cele mai simple si delicioase retete cu peste.
Plachie de crapA fost un pranz mai bun decat ma asteptam, o combinatie de gusturi care ne-a incantat papilele gustative.
Pulpe de pui cu cartofi marinati in iaurt si salata de ardei coptiPancakes este o alternativa delicioasa la reteta clasica de clatite. Se prepara usor si poate fi servita in diverse combinatii.
Pancake Jamie OliverSe pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapa
Comentarii