Se scoate pulpa din solutia pentru marinare unde a stat zece ore, se bate cu un batator de lemn, se unge cu putin ulei si se acopera cu fisii subtiri
Se scoate pulpa din solutia pentru marinare unde a stat zece ore, se bate cu un batator de lemn, se unge cu putin ulei si se acopera cu fisii subtiri de slanina afumata, se pune in tava de friptura cu o ceasca de apa si o ceasca de ulei, se sareaza sosul si se adauga citeva boabe de piper, dupa care se introduce friptura in cuptor. Se frige la foc marc o ora, apoi se intoarce cu atentie, se adauga vinul si se continua fri- gerea. Cand este bine rumenita, friptura se scoate si se serveste fara slanina in care a fost imbracata, taiata felii groase si garnisita cu leÂgume sote.
Alte retete recomandate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii