Se curata muschiuletul de caprioara de pielite, se condimenteaza, apoi se rumeneste intr-o tigaie cu putin ulei. Se adauga usturoiul tocat si rozmarin
Se curata muschiuletul de caprioara de pielite, se condimenteaza, apoi se rumeneste intr-o tigaie cu putin ulei. Se adauga usturoiul tocat si rozmarinul. Se pune preparatul la cuptorul preincalzit si frigeti timp de 15 minute, la 150 grade C.
Intre timp, se curata cartofii, se taie felii si se pun la prajit.
Se pregateste pireul de spanac: Se caleste ceapa marunt si se adauga faina, amestecand mereu. In aceasi tigaie, se pune spanacul tocat si se lasa totul aproximativ 7-8 minute. Se toarna laptele, sarea, piperul si usturoiul pisat.
Se prepara sosul din fructe de padure: Se pune la fiert vinul rosu impreuna cu sucul de portocale si mirodeniile: scortisoara, coriandru si cuisoare. Se fierb toate la foc mic si, spre sfarsit, se adauga fructele de padure (gasiti congelate).
Pe un platou, se aseaza muschiul de caprioara taiat feliisi se serveste cu sosul din fructe de padure, cu care se napeaza muschiuletul, iar alaturi piureul de spanac si cartofii prajiti. Se serveste cu vin rosu rece.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseDaca si Matei a zis ca e extraordinara ciorba asta, eu nu mai adaug nimic. Doar va spun cum am pregatit-o. :)
Ciorba radauteanaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii