Se curata muschiuletul de caprioara de pielite, se condimenteaza, apoi se rumeneste intr-o tigaie cu putin ulei. Se adauga usturoiul tocat si rozmarin
Se curata muschiuletul de caprioara de pielite, se condimenteaza, apoi se rumeneste intr-o tigaie cu putin ulei. Se adauga usturoiul tocat si rozmarinul. Se pune preparatul la cuptorul preincalzit si frigeti timp de 15 minute, la 150 grade C.
Intre timp, se curata cartofii, se taie felii si se pun la prajit.
Se pregateste pireul de spanac: Se caleste ceapa marunt si se adauga faina, amestecand mereu. In aceasi tigaie, se pune spanacul tocat si se lasa totul aproximativ 7-8 minute. Se toarna laptele, sarea, piperul si usturoiul pisat.
Se prepara sosul din fructe de padure: Se pune la fiert vinul rosu impreuna cu sucul de portocale si mirodeniile: scortisoara, coriandru si cuisoare. Se fierb toate la foc mic si, spre sfarsit, se adauga fructele de padure (gasiti congelate).
Pe un platou, se aseaza muschiul de caprioara taiat feliisi se serveste cu sosul din fructe de padure, cu care se napeaza muschiuletul, iar alaturi piureul de spanac si cartofii prajiti. Se serveste cu vin rosu rece.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseCopanele in fulgi este un preparat iubit de multa lume, in special de cei mici, dar nici cei mari nu le refuza niciodata! Pot...
Copanele in fulgi de porumb la cuptorPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii