Iepure cu masline

In cratita cu uleiul fierbinte se prajesc bucatile de iepure, se adauga ceapa taiata pestisori, vinul, 2-3 linguri de apa, bulionul, sarea, zaharul, i

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pulpele din fata si din spate si gitul
  • 1/2 pahar ulei
  • 5-6 cepe mari
  • 2 linguri bulion
  • 5-6 boabe ienibahar
  • 1 foaie de dafin
  • 200 g masline
  • 1/2 lingurita zahar
  • 1 ceasca de vin (in lipsa
  • o ceasca de apa cu o lingura otet de buna calitate)
  • sare

Mod de preparare

In cratita cu uleiul fierbinte se prajesc bucatile de iepure, se adauga ceapa taiata pestisori, vinul, 2-3 linguri de apa, bulionul, sarea, zaharul, ienibaharul, foaia de dafin, maslinele spalate si intepate cu acul. Se amesteca totul usor cu lingura, se acopera si se lasa sa fiarba foarte incet pina este gata (sosul bine scazut). Se amesteca din cind in cind mincarea pentru ca sa nu se prinda de fundul cratitei.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci