Pentru prepararea acestei retete se foloseste spatele de la iepure. Iepurele in aspic este foarte delicios.
Pentru prepararea acestei retete se foloseste spatele de la iepure. Iepurele in aspic este foarte delicios. Spatele de la iepure se curata si se taie in bucati. Acestea se pun apoi la calit in putin unt dupa care se acopera cu felii de slanina si se lasa la prajit. Se scoate apoi carnea pe o farfurie si se asaza bucatile astfel incat sa se reconstituie salele. Se lasa la racit, dupa care se toarna zeama de carne in strat gros. Se lasa la rece ca sa se inchege. Se poate amesteca in aspic, cand este cald, o cana de jeleu de coacaze.
Se serveste cu salata verde.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii