Iepure pregatit saseste

Se prepara baitul si se introduc in el bucatile de iepure. Dupa ce a stat 24 de ore in bait, carnea se scoate si se pune la prajit, in ulei fierbinte

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 iepure
  • 2 linguri ulei sau 50 gr unt
  • 1 lingura faina
  • 1 kg zeama de carne
  • 2 linguri smantana
  • Pentru bait:
  • 2 pahare apa
  • 1 jumatate pahar otet
  • 2 morcovi
  • 1 telina mica
  • 1 ceapa
  • 2 foi de dafin
  • sare
  • piper
  • cuisoare

Mod de preparare

Se prepara baitul si se introduc in el bucatile de iepure. Dupa ce a stat 24 de ore in bait, carnea se scoate si se pune la prajit, in ulei fierbinte. Se adauga faina, apoi zarzavatul din bait. Se toarna zeama de carne si o cantitate mica de bait. Se lasa la fiert, iar dupa ce carnea s-a patruns bine, se scoate si se asaza pe o farfurie. Deasupra se toarna sosul strecurat si amestecat cu smantana.


Se serveste imediat.

Alte retete culinare:

Ciorba radauteana

Rulada de porc

Chiftele

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori