Mincarica orientala din carne de vinat

Se curata carnea bine si se taie in bucatele potrivite. Se curata marul, banana si ceapa. Se taie ceapa in felii, marul si banana in bucatele. Se praj

Timp pregatire
110 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600 gr carne de caprioara
  • iepure
  • etc
  • 3 linguri margarina
  • 2 cepe
  • 1 mar mare
  • 1 banana
  • un pumn stafide
  • 3-4 catei de usturoi
  • pisati
  • 4 cuisoare
  • 1 1/2 lingurita curry
  • 1 lingurita sare
  • 3-4 picaturi tabasco (un sos foarte condimentat
  • poate fi inlocuit cu boia de ardei)
  • 1 1/2 lingura pasta de rosii
  • 1 1/2 lingura soia
  • 2 linguri faina
  • 4
  • 5 dl supa din Vegeta
  • 1
  • 5 dl smintina

Mod de preparare

Se curata carnea bine si se taie in bucatele potrivite. Se curata marul, banana si ceapa. Se taie ceapa in felii, marul si banana in bucatele. Se prajeste carnea pina capata culoare frumoasa. Intr-o alta cratita se prajesc in putina grasime curry, marul, usturoiul si ceapa. Se pune deasupra carnea prajita si se adauga pasta de rosii, soia, faina, supa din Vegeta,stafidele, banana, tabasco. Mincarea se fierbe pe foc mic aprox. 45 minute sau pina cind carnea este fiarta bine. Smintina se adauga la sfirsit.


Se serveste cu orez fiert si o garnitura de legume, alaturi de un pahar de bere

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc