Se lasa muschiuletii de iepure o zi la marinat cu vin si cu tot felul de zarzavaturi taiate bucatele, boabe de piper, foi de dafin, usturoi si sare. S
Se lasa muschiuletii de iepure o zi la marinat cu vin si cu tot felul de zarzavaturi taiate bucatele, boabe de piper, foi de dafin, usturoi si sare. Se scot si se impaneaza cu slanina afumata si cu usturoi. Se asaza muschiuletii in tava pe un strat din zarzavatul in care s-au marinat, se toarna deasupra grasime incinsa si se dau la cuptor. Se mai adauga putina apa si se stropesc cit mai des cu vin alb; cind sint aproape gata, se adauga un pahar mic cu vin (in care s-au marinat). Se mai lasa sa fiarba putin, pentru ca sa le scada sosul. Se scot muschii, se strecoara sosul, se amesteca cu smintina in care s-a pus un praf de faina si se lasa sa mai dea citeva clocote. Se asaza muschiul in farfuria de servit, se toarna sosul cu smintina deasupra si se serveste.
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiIdeal de facut si o mancare delicioasa.
Sufleu de dovlecel cu legumeEste o reteta destul de usor de realizat, este gustoasa si este foarte potrivita pentru pranz sau cina.
Cartofi gratinatiRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorAceastă prăjitură delicioasă am văzut-o la Andra și mi-a plăcut foarte mult. Eu am folosit mai puțin zahăr în...
Desert prajitura razuita cu blat de cacao si umplutura de mere si branzaReteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...
Gem de capsuni cu menta
Comentarii