Se jumulesc porumbeii de pene, apoi se trec prin flacara si se spala cu apa rece. Se golesc de maruntaie, dupa care se taie in patru si se auresc in
Se jumulesc porumbeii de pene, apoi se trec prin flacara si se spala cu apa rece. Se golesc de maruntaie, dupa care se taie in patru si se auresc in unt. Cind carnea a devenit frageda, se taie costita afumata sau carnea de porc fisii groase, se pune peste porumbei si se acopera cu un pahar de vin alb. Se fierbe carnea cu sare, piper boabe si o lingura de faina desfacuta in apa rece. Mincarea se scade pe foc mic o ora, dupa care se serveste calda, cu salata de sezon.
Alte mancaruri recomandate

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii