Prepelitele se curata si se taie de-a lungul spinarii. Se bat cu batatorul de carne si se scot oasele. Se sareaza, se pipereaza apoi se trec prin un
Prepelitele se curata si se taie de-a lungul spinarii. Se bat cu batatorul de carne si se scot oasele. Se sareaza, se pipereaza apoi se trec prin unt topit, pesmet si se pun pe gratar, la rumenit.
Se servesc cu sufleu de ciuperci.
Alte retete:
Chiftele Friptura de vita la cuptor Piftie de curcan

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii