Ratele se curata, se infige in ele bucati de slanina, se sareaza pe dinauntru si dinafara. Gutuile feliate se aseaza in interiorul ratelor, si se prin
Ratele se curata, se infige in ele bucati de slanina, se sareaza pe dinauntru si dinafara. Gutuile feliate se aseaza in interiorul ratelor, si se prind cu un ac de carne, rata preparata astfel. Dupa asta se aseaza intr-o tava si se toarna peste ele unsoare fierbinte. Acoperite cu alufolie se pastreaza la foc mic timp de 40 de minute. In timp ce se frige se stropeste deseori cu unsoarea lor. Cand devine moale este gata, dar inainte de servit se lasa sa stea. La servire se toarna peste ele zeama din tava.
Se serveste cu varza rosie si cartofi prajiti.
Alte retete carne recomandate
Tocanita de pui
Ardei umpluti
Dovlecei umpluti
Tarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniDovleceii sunt preferatele mele , am o gradina mica , dar dovleceii nu pot lipsii . Avand o recolta frumoasa m-am gandit sa...
Tocana de legume cu dovleceiPrima data separam galbenusul de albus. Incepem prin a bate puternic albusurile pana se fac spuma. Peste spuma de albus se...
Prajitura cu visineUn ghiveci din legume si orez foarte delicios
Ghiveci din legume si orezO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cirese
Comentarii
Adaugă comentariu