Prajeste spinarea de caprioara in ulei incins pe toate partile, dupa care adauga legumele, boabele de ienupar, ceapa si condimenteaz-o cu sare si pipe
Prajeste spinarea de caprioara in ulei incins pe toate partile, dupa care adauga legumele, boabele de ienupar, ceapa si condimenteaz-o cu sare si piper. Prajeste-o in cuptor la 180-200 C°, in jur de 45 de minute. Cand este gata scoate carnea, fierbe legumele ramase in tava cu vin rosu si 2 linguri de gem de afine. Dupa ce le-ai strecurat, ingroasa cu frisca si condimenteaza cu sare si piper. Intre timp spala perele, taie-le in doua, scoate-le miezul si fierbe-le in vin alb cu suc de lamaie timp de 10 minute.
Aseaza pe un platou preincalzit spinarea de caprioara feliata si pusa inapoi pe os, si decoreaza cu perele umplute cu gem de afine. Ca garnitura se recomanda galbiori inabusiti si crochete de cartofi cu migdale.
Alte retete mancaruri recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Ciulama de ciuperci
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiIdeal de facut si o mancare delicioasa.
Sufleu de dovlecel cu legumeRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseO mancarica pe cat de simpla, pe atat de savuroasa, mai ales daca sunteti fani ciuperci de padure.
Mancarica de galbiori cu smantana
Comentarii