Slanina taiata fasii se frige in untura topita, se caleste ceapa, se adauga carnea si se fierbe inabusit. Se potriveste gustul cu plantele aromatice s
Slanina taiata fasii se frige in untura topita, se caleste ceapa, se adauga carnea si se fierbe inabusit.
Se potriveste gustul cu plantele aromatice si cu condimentele indicate si se adauga ciupercile. Se amesteca scurt, se omogenizeaza cu smantana.
Se serveste fierbinte cu cus-cus sau galuste.
Alte mancaruri retete recomandate
Tocanita de pui
Ciulama de ciuperci
Ardei umpluti
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseDaca si Matei a zis ca e extraordinara ciorba asta, eu nu mai adaug nimic. Doar va spun cum am pregatit-o. :)
Ciorba radauteanaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii