Slanina taiata fasii se frige in untura topita, se caleste ceapa, se adauga carnea si se fierbe inabusit. Se potriveste gustul cu plantele aromatice s
Slanina taiata fasii se frige in untura topita, se caleste ceapa, se adauga carnea si se fierbe inabusit.
Se potriveste gustul cu plantele aromatice si cu condimentele indicate si se adauga ciupercile. Se amesteca scurt, se omogenizeaza cu smantana.
Se serveste fierbinte cu cus-cus sau galuste.
Alte mancaruri retete recomandate
Tocanita de pui
Ciulama de ciuperci
Ardei umpluti

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii