Intr-o oala incapatoare se pune apa la fiert. Cand este clocotita se pune varza intreaga, dupa ce a fost curatita de foile stricate si i s-a taiat put
Intr-o oala incapatoare se pune apa la fiert. Cand este clocotita se pune varza intreaga, dupa ce a fost curatita de foile stricate si i s-a taiat putin cotorul. Se lasa sa dea cateva clocote dar nu mai mult. Se scoate pe o strecuratoare, se scurge si se taie felii rotunde ,groase cam de 1cm. Acestea se scurg bine,fara sa se deformeze , se dau prin faina , ou si pesmet si se prajesc rumene intr-o tigaie cu ulei incins.
Intr-o forma pentru gratim se pune un strat de felii de varza prajite ,1 strat de branza rasa , etc Se termina cu branza rasa. De-asupra se toarna putina smantana amestecata cu cateva linguri de lapte si 1 lingura faina. Se coace 25- 30 min pana se rumeneste branza si a fost absorbit tot sosul. Se serveste calda cu smantana deasupra.
Este buna si rece.
Incercat si voi!!!
Reteta propusa de Higeia
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii