Pentru budinca de varza cu carne de porc si costita carnea se spala si se trece prin masina de tocat impreuna cu costita. Ceapa se taie foarte marunt.
Pentru budinca de varza cu carne de porc si costita carnea se spala si se trece prin masina de tocat impreuna cu costita. Ceapa se taie foarte marunt. Orezul se alege, se spala si se opareste cu apa clocotita; 2 rosii se curata de pielita si se sfarima cu o furculita. Toate ingredientele de mai sus se amesteca intr-un castron impreuna cu condimentele. Varza se spala, se curata de cotor, se opareste, se stoarce apoi bine de apa, se taie foarte subtire si se inmoaie putin intr-o cratita cu ulei (cca 20 minute). Separat se pregateste o tava potrivita sau o cratita in care se pun 1-2 linguri de ulei, apoi se aseaza trei rinduri de varza alternind cu doua de tocatura. Stratul de varza de deasupra se acopera cu celelalte rosii taiate felii. Se adauga o ceasca cu zeama de carne sau apa calduta. Se pune tava la cuptor pentru cca 1 ora.
Budinca de varza cu costita se serveste cu smantana deasupra
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtEste prima data cand fac si va pot spune ca este un deliciu!
Lasagna cu carne tocataGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii