Se taie varza fideluta si se pune la fiert in apa putin sarata. Dupa ce da cateva clocote, se scurge bine de apa, lasand-o 5-10 minute in strecuratoa
Se taie varza fideluta si se pune la fiert in apa putin sarata. Dupa ce da cateva clocote, se scurge bine de apa, lasand-o 5-10 minute in strecuratoare. Se amesteca apoi cu ouale batute, doua linguri pesmet, smantina, verdeata, sare, piper (facultativ) si untul incalzit. Se aseaza intr-un vas smaltuit sau de Jena. Se da la cuptor la foc potrivit pana se rumeneste.
Se serveste cu smantana si muraturi. Optional costite afumate sau pastrama de porc. Alte retete cu varza:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii