Se taie varza fideluta si se pune la fiert in apa putin sarata. Dupa ce da cateva clocote, se scurge bine de apa, lasand-o 5-10 minute in strecuratoa
Se taie varza fideluta si se pune la fiert in apa putin sarata. Dupa ce da cateva clocote, se scurge bine de apa, lasand-o 5-10 minute in strecuratoare. Se amesteca apoi cu ouale batute, doua linguri pesmet, smantina, verdeata, sare, piper (facultativ) si untul incalzit. Se aseaza intr-un vas smaltuit sau de Jena. Se da la cuptor la foc potrivit pana se rumeneste.
Se serveste cu smantana si muraturi. Optional costite afumate sau pastrama de porc. Alte retete cu varza:
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseReteta am luat-o de aici, e putin schimbata dar a iesit tare bun...
Ficat de iepure cu legumeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii