Cotletele, spalate si zvantate, se prajesc in uleiul incins, cat sa se rumeneasca putin pe ambele parti, apoi se scot. Se taie ceapa solzisori si se p
Cotletele, spalate si zvantate, se prajesc in uleiul incins, cat sa se rumeneasca putin pe ambele parti, apoi se scot. Se taie ceapa solzisori si se prajeste in uleiul
ramas. Se adaugi zeama de lamaie, putina apa, sare, piper, boia de ardei. Cotletele se adauga din nou, peste ceapa calita, lasandu-se inca o jumatate de ora, sa se inabuse la foc potrivit.
Varza muiata se spala, se taie marunt si se caleste in putin ulei. Se adauga bulionul subtiat cu putina apa, boia de ardei, boabele de piper, cimbrul si foile de dafin si se lasa sa fiarba. Dupa ce a fiert la foc mic, se da la cuptor timp de 25 de minute, ca sa se rumeneasca. Cotletele se servesc cu garnitura de varza calita.
Alte retete mincare recomandate
Tocanita de pui
Ciulama de ciuperci
Ardei umpluti

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii