Cotlet de porc cu varza calita

Cotletele, spalate si zvantate, se prajesc in uleiul incins, cat sa se rumeneasca putin pe ambele parti, apoi se scot. Se taie ceapa solzisori si se p

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 cotlete de porc
  • 4 linguri de ulei
  • 2 cepe
  • 2 linguri de zeama de lamaie
  • o varza murata de 1 kg
  • 2 linguri de bulion
  • sare
  • boabe de piper
  • boia de ardei
  • foi de dafin
  • cimbru

Mod de preparare

Cotletele, spalate si zvantate, se prajesc in uleiul incins, cat sa se rumeneasca putin pe ambele parti, apoi se scot. Se taie ceapa solzisori si se prajeste in uleiul

ramas. Se adaugi zeama de lamaie, putina apa, sare, piper, boia de ardei. Cotletele se adauga din nou, peste ceapa calita, lasandu-se inca o jumatate de ora, sa se inabuse la foc potrivit.

Varza muiata se spala, se taie marunt si se caleste in putin ulei. Se adauga bulionul subtiat cu putina apa, boia de ardei, boabele de piper, cimbrul si foile de dafin si se lasa sa fiarba. Dupa ce a fiert la foc mic, se da la cuptor timp de 25 de minute, ca sa se rumeneasca. Cotletele se servesc cu garnitura de varza calita.
Alte retete mincare recomandate

Tocanita de pui

Ciulama de ciuperci

Ardei umpluti

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori