Cartofii spalati se dau pe razatoare, si adaugand galbenusurile de oua, sare si putina apa, se face un aluat de galuste dens. In apa clocotita, cu sar
Cartofii spalati se dau pe razatoare, si adaugand galbenusurile de oua, sare si putina apa, se face un aluat de galuste dens. In apa clocotita, cu sare, se rup galustele. Dupa fierbere se strecoara apa. Ceapa taiata marunt se pune la calit in ulei incins; cand e deja sticlata, se adauga varza murata. Se aromatizeaza cu chimen macinat si se caleste pana cand varza se inmoaie. Jumatate din galuste se asaza pe fundul unei tavi unse cu ulei, peste el se pune varza, iar apoi urmeaza inca un start de galuste. Se adauga smantana si se baga la cuptor pana cand incepe sa capete o culoare maronie-rosiatica.
Alte reteteculinare recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Ciulama de ciuperci
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii