Cartofii spalati se dau pe razatoare, si adaugand galbenusurile de oua, sare si putina apa, se face un aluat de galuste dens. In apa clocotita, cu sar
Cartofii spalati se dau pe razatoare, si adaugand galbenusurile de oua, sare si putina apa, se face un aluat de galuste dens. In apa clocotita, cu sare, se rup galustele. Dupa fierbere se strecoara apa. Ceapa taiata marunt se pune la calit in ulei incins; cand e deja sticlata, se adauga varza murata. Se aromatizeaza cu chimen macinat si se caleste pana cand varza se inmoaie. Jumatate din galuste se asaza pe fundul unei tavi unse cu ulei, peste el se pune varza, iar apoi urmeaza inca un start de galuste. Se adauga smantana si se baga la cuptor pana cand incepe sa capete o culoare maronie-rosiatica.
Alte reteteculinare recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Ciulama de ciuperci
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCe faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii