Pentru galustele de varza se fierbe varza in apa cu sare, se scurge si se trece prin masina de tocat. Se adauga branza rasa, grisul, doua oua, sare, piper.
Pentru galustele de varza se fierbe varza in apa cu sare, se scurge si se trece prin masina de tocat. Se adauga branza rasa, grisul, doua oua, sare, piper. Se amesteca bine. Se pune la fiert intr-o cratita apa cu putina sare si cand da in clocot, se ia cu o lingurita din compozitie si se da drumul galustelor in apa. Se lasa sa fiarba la foc mic circa 20 de minute. Se scurg din apa, se asaza pe farfurie, se presara pesmet putin rumenit.
Galustele de varza se servesc cu sos de rosii.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCe faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii