Pentru galustele de varza se fierbe varza in apa cu sare, se scurge si se trece prin masina de tocat. Se adauga branza rasa, grisul, doua oua, sare, piper.
Pentru galustele de varza se fierbe varza in apa cu sare, se scurge si se trece prin masina de tocat. Se adauga branza rasa, grisul, doua oua, sare, piper. Se amesteca bine. Se pune la fiert intr-o cratita apa cu putina sare si cand da in clocot, se ia cu o lingurita din compozitie si se da drumul galustelor in apa. Se lasa sa fiarba la foc mic circa 20 de minute. Se scurg din apa, se asaza pe farfurie, se presara pesmet putin rumenit.
Galustele de varza se servesc cu sos de rosii.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii