Ceapa taiata marunt se prajeste in 2 linguri de untura pana se inroseste, se adauga usturoiul pisat, carnea toccata, asezonam cu sare, piper, boia, ap
Ceapa taiata marunt se prajeste in 2 linguri de untura pana se inroseste, se adauga usturoiul pisat, carnea toccata, asezonam cu sare, piper, boia, apoi prajim 10-12 minute pe foc mic.
Calim slanina, adaugam carnatii afumati taiati rondele, apoi le prajim impreuna 1-2 minute.
Orezul se caleste pe jumatate si se scurge.
Punem un strat din 1/3 din varza pe fundul unui vas termo-rezistent uns cu untura, apoi slanina cu carnati, inca 1/3 de varza, stropim cu 1/2 din smantana, orezul, carnea prajita, apoi restul de varza.
Se stropeste deasupra cu restul de smantana, se presara untura topita, apoi se pune aprox. 1/2 de ora in cuptor.
Alte retete recomandate
Zacusca de fasole
Zacusca de ghebe
Zacusca de legume
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii