Ceapa taiata marunt se prajeste in 2 linguri de untura pana se inroseste, se adauga usturoiul pisat, carnea toccata, asezonam cu sare, piper, boia, ap
Ceapa taiata marunt se prajeste in 2 linguri de untura pana se inroseste, se adauga usturoiul pisat, carnea toccata, asezonam cu sare, piper, boia, apoi prajim 10-12 minute pe foc mic.
Calim slanina, adaugam carnatii afumati taiati rondele, apoi le prajim impreuna 1-2 minute.
Orezul se caleste pe jumatate si se scurge.
Punem un strat din 1/3 din varza pe fundul unui vas termo-rezistent uns cu untura, apoi slanina cu carnati, inca 1/3 de varza, stropim cu 1/2 din smantana, orezul, carnea prajita, apoi restul de varza.
Se stropeste deasupra cu restul de smantana, se presara untura topita, apoi se pune aprox. 1/2 de ora in cuptor.
Alte retete recomandate
Zacusca de fasole
Zacusca de ghebe
Zacusca de legume
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorBudinca de malai cu branza de vaci este o prajitura delicioasa si sanatoasa cu branza, potrivita pentru copii. Se prepara...
Budinca de malai cu branza de vaciO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cirese• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacBestial!!!! Sincer! Indiferent in ce varianta veti alege sa-l preparati, fie in forma de briose, fie in cea de...
Aperitiv cu branza
Comentarii