Parjoale de varza

Pentru parjoalele de varza se fierbe varza, se scurge bine de apa, se trece prin masina de tocat sau se toaca marunt cu cutitul, impreuna cu o felie de paine.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g varza
  • 1 felie de paine
  • 2 oua
  • 1 lingurita verdeata tocata
  • sare
  • piper
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri untura.

Mod de preparare

Pentru parjoalele de varza se  fierbe varza, se scurge bine de apa, se trece prin masina de tocat sau se toaca marunt cu cutitul, impreuna cu o felie de paine muiata si stoarsa si doi cartofi fierti (dupa dorinta). Se adauga sare, piper, doua oua si putina verdeata tocata. Se fac parjoale care se dau prin faina si se rumeneso in ulei sau untura.


Parjoalele de varza se servesc cu cartofi si salata verde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori