Pateu de varza

Se prepara un pireu de cartofi cu lapte. Jumatate din pireu se asaza pe fundul unei forme unse cu unt. Se intinde deasupra varza taiata marunt, inabus

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 varza potrivita
  • ¾ kg cartofi
  • 1 ceasca de lapte
  • sos de rosii
  • 50 g unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se prepara un pireu de cartofi cu lapte. Jumatate din pireu se asaza pe fundul unei forme unse cu unt. Se intinde deasupra varza taiata marunt, inabusita in putina apa cu sare si presarata cu bucatele de unt si citeva boabe de piper. Se acopera cu restul de pireu si de unt si se da la cuptor 30 minute
Se serveste cu sos de rosii

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori