Pirjoale rapide de varza

Pentru pirjoale rapide de varza se fierbe varza in apa cu sare. Apoi, se toaca marunt sau se da prin masina de tocat si se amesteca cu painea imbibata in lapte.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 verze
  • 3-4 felii de paine alba rece
  • 1 pahar lapte
  • 4 oua
  • 1 lingura pesmet
  • 4 linguri grasime
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pentru pirjoale rapide de varza se fierbe varza in apa cu sare. Apoi, se toaca marunt sau se da prin masina de tocat si se amesteca cu painea imbibata in lapte, piperul, ouale batute si pesmetul. Se fac pirjoale rotunde sau lunguiete si se prajesc in grasime fierbinte. Se prepara in 30 de minute.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc