Pentru rulada din varza rosie si sos tomat varza se curata de frunzele depreciate, se spala, se pune cu cotorul in sus in apa fiarta cu sare, dupa care se scoate.
Pentru rulada din varza rosie si sos tomat varza se curata de frunzele depreciate, se spala, se pune cu cotorul in sus in apa fiarta cu sare, dupa care se scoate si se lasa la scurs. Se inmoaie chifla in apa calduta. Ceapa se curata, se spala si se taie cuburi. Pasta de tomate se dilueaza in 100 ml apa. Oul se spala. Carnea se amesteca cu oul, chifla stoarsa, ceapa, piper, se omogenizeaza si se imparte in 5 parti egale. Varza se desface foi, care se pun cate 2-3 frunze, una in alta. in fiecare manunchi de frunze de varza se aseaza cate o portie de carne, se ruleaza si se leaga. Se incinge uleiul si ruladele se prajesc pe fiecare parte. Pasta de tomate diluata cu apa se toarna peste rulade impreuna cu 125 ml apa cu sare si se inabusa 30 de minute. in sosul de rosii se adauga faina, putina apa rece si se fierbe cateva minute. Se adauga piperul si chimionul.
Rulada din varza rosie si sos tomat se serveste calda, cu sos de rosii.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii