Pentru rulada din varza rosie si sos tomat varza se curata de frunzele depreciate, se spala, se pune cu cotorul in sus in apa fiarta cu sare, dupa care se scoate.
Pentru rulada din varza rosie si sos tomat varza se curata de frunzele depreciate, se spala, se pune cu cotorul in sus in apa fiarta cu sare, dupa care se scoate si se lasa la scurs. Se inmoaie chifla in apa calduta. Ceapa se curata, se spala si se taie cuburi. Pasta de tomate se dilueaza in 100 ml apa. Oul se spala. Carnea se amesteca cu oul, chifla stoarsa, ceapa, piper, se omogenizeaza si se imparte in 5 parti egale. Varza se desface foi, care se pun cate 2-3 frunze, una in alta. in fiecare manunchi de frunze de varza se aseaza cate o portie de carne, se ruleaza si se leaga. Se incinge uleiul si ruladele se prajesc pe fiecare parte. Pasta de tomate diluata cu apa se toarna peste rulade impreuna cu 125 ml apa cu sare si se inabusa 30 de minute. in sosul de rosii se adauga faina, putina apa rece si se fierbe cateva minute. Se adauga piperul si chimionul.
Rulada din varza rosie si sos tomat se serveste calda, cu sos de rosii.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii