Carnea de vita si porc, se spala si se taie in bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Orezul se alege de impuritati, se spala, se fierbe
Carnea de vita si porc, se spala si se taie in bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Orezul se alege de impuritati, se spala, se fierbe pe jumatate, se raceste sub jet de apa rece. Varza se spala, se curata de cotoare si aleg frunzele pentru sarmale. Ceapa se inabusa in untura sau ulei cu 100ml apa si se raceste. Carnea se toaca impreuna cu ceapa cu masina. Carnea tocata se amesteca bine cu orez, sare si piper. Compozitia se imparte in bucati, care se ruleaza in cate o foaie de varza, introducand marginile ruloului in interior.
Preparatul se prezinta pe platou sau in caserole, cu cimbru si boia de ardei deasupra.
Alte retete recomandate:
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtCum sa nu-ti placa asa bunatate de sarmale ? :X Si daca-s preparate si la multicooker, reusita este garantata ;)
Sărmăluțe în foi de vițăGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii