Se toaca carnea, se amesteca cu ceapa tocata marunt si cu orezul usor calite in untdelemn, sare, piper dupa gust si se formeaza sarmalele. Varza rama
Se toaca carnea, se amesteca cu ceapa tocata marunt si cu orezul usor calite in untdelemn, sare, piper dupa gust si se formeaza sarmalele. Varza ramasa se toaca marunt. O parte se aseaza pe fundul vasului pentru fiert sarmalele. Se aseaza in straturi alternative sarmale si felii de afumatura. Se acopera totul cu varza tocata si crengute de cimbru si se da la foc mic, acoperite cu apa, pentru 30 min. Dupa aceea se adauga bulionul si se lasa la fiert inca 15 min., apoi se acopera cu felii de rosii si se introduce la cuptor, pentru 30 min.
Se servesc cu smintina si mamaliguta
Alte retete recomandate
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii