Doua oua se fierb tare, pana se racesc, se pregateste umplutura. Ceapa se taie marunt, ardeiul se taie cubulete, se prajesc putin, se adauga carnea to
Doua oua se fierb tare, pana se racesc, se pregateste umplutura. Ceapa se taie marunt, ardeiul se taie cubulete, se prajesc putin, se adauga carnea tocata, se potriveste gustul cu delikat si piper alb.
Pana se calesc, foile de varza se oparesc in apa sarata sa se poata lucra. Se lasa la racit umplutura si foile de varza. Cand sunt reci, se dau ouale fierte pe razatoare si se adauga la umplutura impreuna cu un ou crud care sa inchege umplutura in timpul prajirii.
Pe fiecare foaie de varza se pune o felie de sunca pe care se asaza umplutura, se ruleaza varza ca la sarmale. Sarmalutele se tavalesc prin faina si pesmet si se prajesc in ulei incins.
La servire se taie in doua pe diagonala. Se servesc cu orice fel de garnitura, se consuma reci sau calde.
Alte retete bucatarie recomandate
Ardei umpluti
Tocanita de pui
Ciulama de ciuperci
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCe faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii