Pentru sufleu de varza cu carne si legume se scoate cotorul la varza acra, se spala si se taie fin. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru sufleu de varza cu carne si legume se scoate cotorul la varza acra, se spala si se taie fin. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Pasta de rosii se dilueaza in 50 ml de supa de oase. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi, se fierb in apa cu sare 10 minute si se scurg. Carnea se taie cuburi. Castravetii acri se spala si se taie cuburi. Ceapa se prajeste in 35 ml ulei. Se adauga pasta de rosii diluata in supa de oase, varza si condimente. Se inabusesc 20 de minute. Carnea se prajeste in uleiul ramas (bine incins). in tava unsa cu unt se aranjeaza pe straturi varza, cartofii, castravetii taiati si carnea. Se acopera cu varza acra. Peste varza se pun bucatele mici de unt, foaie de dafin si se presara pesmetul. Se coace 20 de minute.
Sufleul de varza cu carne si legume se serveste cald.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDesigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataVăzusem la Mirela această rețetă și mi-a făcut cu ochiul. A ieșit delicioasă și v-o recomand cu drag, mai ales că a...
Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si maslineIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii