Se caleste varza in 40 g de unsoare si putina apa. Se pune orezul in 20 g de unsoare, se adauga putina apa, se sareaza si se lasa la fiert. Carnea de
Se caleste varza in 40 g de unsoare si putina apa. Se pune orezul in 20 g de unsoare, se adauga putina apa, se sareaza si se lasa la fiert. Carnea de porc trebuie tocata, condimentata cu sare si piper si in 40 g de unsoare se lasa sa se fiarba pe jumatate. Se ia un vas yena, se tapeteaza cu unsoare si se pune un strat de varza acra, de grosimea unui deget. Se amesteca carnea cu orezul si se aseaza un strat peste varza. Se pune din nou un strat de varza si tot asa pana avem varza si orez cu carne, varza sa fie ultimul strat.
Se amesteca 200 ml smantana cu 100 ml apa, se stropesc straturile cu acest amestec si se lasa la cuptor pana se rumenesc.
Alte retete culinare recomandate
Ciulama de ciuperci
Dovlecei umpluti
Tocanita de pui
Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateO pizza grozav de buna in care am pus din bunatatile primaverii,cum ar fi spanacul, iar in combinatie cu acest sos a iesit o...
Pizza cu spanac si sos AlfredoTapioca, un ingredient japonez, este iubit de noi in combinatie cu dulceturi de casa, cu nuci,etc. si iubim fiecare desrt...
Prajitura cu umplutura de dulceata de cirese si perle de tapiocaUsor si frumos, un aperitiv gustos, pentru cei mici si nu numai!
Trifoi cu 4 foi cu branza si spanacSursa e un site italian Chechef.it . Mie mi-a iesit o tarta destul de mare si mi-a mai ramas aluat,asa ca am facut una mai...
Tarta cu crema si amarettiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii