Se caleste varza in 40 g de unsoare si putina apa. Se pune orezul in 20 g de unsoare, se adauga putina apa, se sareaza si se lasa la fiert. Carnea de
Se caleste varza in 40 g de unsoare si putina apa. Se pune orezul in 20 g de unsoare, se adauga putina apa, se sareaza si se lasa la fiert. Carnea de porc trebuie tocata, condimentata cu sare si piper si in 40 g de unsoare se lasa sa se fiarba pe jumatate. Se ia un vas yena, se tapeteaza cu unsoare si se pune un strat de varza acra, de grosimea unui deget. Se amesteca carnea cu orezul si se aseaza un strat peste varza. Se pune din nou un strat de varza si tot asa pana avem varza si orez cu carne, varza sa fie ultimul strat.
Se amesteca 200 ml smantana cu 100 ml apa, se stropesc straturile cu acest amestec si se lasa la cuptor pana se rumenesc.
Alte retete culinare recomandate
Ciulama de ciuperci
Dovlecei umpluti
Tocanita de pui
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorBudinca de malai cu branza de vaci este o prajitura delicioasa si sanatoasa cu branza, potrivita pentru copii. Se prepara...
Budinca de malai cu branza de vaciO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cirese• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnac
Comentarii