Pentru varza acra cu struguri varza se spala, se scot cotorul, foile depreciate si se taie marunt. Ceapa se curata de coaja si casuta seminala si se taie felii subtiri.
Pentru varza acra cu struguri varza se spala, se scot cotorul, foile depreciate si se taie marunt. Ceapa se curata de coaja si casuta seminala si se taie felii subtiri. in untura de gasca se inabusa ceapa. in 50 ml ulei si 100 ml apa se inabusa merele 5 minute la foc potrivit, apoi se adauga varza, vinul alb, ceapa si se fierbe. Se pun condimentele deasupra si se mai fierbe 30 de minute la foc potrivit. Se scot condimentele. Strugurii se oparesc, se decojesc bob cu bob si se pun peste varza. Se mai fierbe 10 minute.
Varza acra cu struguri se serveste calda.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii