Am calit varza taiata la foc mic pana a devenit aurie am scos-o din oala, si am pus la calit gusa cam 2-3 min dupa care am adaugat ceapa pana s-a inm
Am calit varza taiata la foc mic pana a devenit aurie
am scos-o din oala, si am pus la calit gusa cam 2-3 min dupa care am adaugat ceapa pana s-a inmuiat bine. Apoi am asaugat rosia pasata in blender, sarea si busuiocul. dupa inca vreo 5 min am pus varza si am mai lasat la foc mic inca 10 min amestecand aproape continuu sa nu se prinda
Am servit-o cu snitel de porc (facut cu ou si tarate de grau).
Alte retete recomandate:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii