Varza calita cu carnati de porc este o mancare romaneasca ce se pregateste in zilele de iarna cu carnati proaspeti de porc, in ziua de Ignat. Pentru varza calita cu carnati de casa speli varza in mai multe ape sa se desareze, o storci de apa, apoi o tai fideluta si o calesti in ulei, impreuna cu ceapa tocata marunt.
Pentru varza calita cu carnati speli varza in mai multe ape sa se desareze, o storci de apa, apoi o tai fideluta si o calesti in ulei, impreuna cu ceapa tocata marunt. Amesteci continuu sa nu se prinda. Cand varza este bine patrunsa, adaugi foile de dafin, cimbrisorul, mararul uscat, piperul boabe, dupa gust, pasta de rosii si o introduci in cuptor sa se rumeneasca. Separat tai carnatii felii, ii prajesti intr-o tigaie antiadeziva si apoi ii asezi peste varza. Amesteci feliile de carnati cu varza si lasi totul la cuptor inca 15 minute sa se amestece aromele.
Servesti varza calita cu carnati calda cu mamaliguta.
Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii