Se spala varza, se toaca fideluta si se pune in cratita incinsa, dupa ce s-a topit untura si s-a rumenit ceapa. Se pune peste continut o folie de alum
Se spala varza, se toaca fideluta si se pune in cratita incinsa, dupa ce s-a topit untura si s-a rumenit ceapa. Se pune peste continut o folie de aluminiu menajera, se da la cuptorul incins la 250 grade, se reeduce focul si se lasa cca. 1,5 h. Intre timp se controleaza si se mai adauga apa daca este cazul. Dupa 1,5 h se adauga pasta de tomate dizolvata in apa, carnatii crestati, se mai lasa 15 minute cu folia, apoi se ia folia si se lasa la gril 15 minute sa se rumeneasca.
Calda cu mamaliguta si un ardei iute.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAcești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii