Se spala varza, se toaca fideluta si se pune in cratita incinsa, dupa ce s-a topit untura si s-a rumenit ceapa. Se pune peste continut o folie de alum
Se spala varza, se toaca fideluta si se pune in cratita incinsa, dupa ce s-a topit untura si s-a rumenit ceapa. Se pune peste continut o folie de aluminiu menajera, se da la cuptorul incins la 250 grade, se reeduce focul si se lasa cca. 1,5 h. Intre timp se controleaza si se mai adauga apa daca este cazul. Dupa 1,5 h se adauga pasta de tomate dizolvata in apa, carnatii crestati, se mai lasa 15 minute cu folia, apoi se ia folia si se lasa la gril 15 minute sa se rumeneasca.
Calda cu mamaliguta si un ardei iute.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii