Din carne si restul de ingrediente (cu exceptia varzei) se prepara o tocana. Cand e pe jumatate gata, se adauga varza, usturoiul si se fierbe pana can
Din carne si restul de ingrediente (cu exceptia varzei) se prepara o tocana. Cand e pe jumatate gata, se adauga varza, usturoiul si se fierbe pana cand se inmoaie varza. E la fel ca varza secuiasca, doar ca se prepara din varza dulce. Cei carora nu le place varza, o pot prepara cu mazare verde!
Se serveste cu smantana.
Alte retete culinare recomandate
Ciulama de ciuperci
Iahnie de fasole
Musaca de vinete
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii