Carnea de berbec (spata, piept sau ceafa) se taie bucati si se pune intr-o oala, in straturi alternand cu varza data prin razatoare. Fiecare strat se
Carnea de berbec (spata, piept sau ceafa) se taie bucati si se pune intr-o oala, in straturi alternand cu varza data prin razatoare. Fiecare strat se sareaza si se pun boabe de piper. Se umple cu apa fierbinte si se fierbe pana cand carnea se inmoaie (aprox. 1 ora). In faina se adauga putina apa rece, se adauga peste carnea déjà moale si se maid a un clocot. Se serveste cu cartofi fierti.
Acest fel de mancare se prepara in apropierea Craciunului (luftfisk). In 1993 in capitala norvegiana au stabilit data de 30 septembrie in fiecare an, cu ocazia prezentarii gastronomice pregatitoare pentru sarbatori.
Alte retete de varza recomandate
Cum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaCiorba de perisoare delicioasa este o reteta de ciorba clasica, cu multe legume si orez. Este o reteta de ciorba cu perisoare...
Ciorba de perisoare delicioasaPrajitura aceasta pufoasa cu branza dulce si aroma de portocala este preferata copiilor mei.:) Pofta buna!!
Prajitura pufoasa cu branzaFoarte buna aceasta prajitura rasturnata cu prune si nuci!
Prajitura rasturnata cu prune si nuciNu stiu daca exista cineva caruia sa nu-i placa acest fel de mancare, pregatita cu carnatii proaspeti de casa, fleica de la...
Cartofi, carnati si fleica la cuptorDeliciu!
Galete umplute cu crema de ciocolata alba cu cocosDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii