Se spala varza si se indeparteaza frunzele de la exterior. Se desfac restul de frunze care se spala bine si se oparesc 4 min in apa clocotita sarata.
Se spala varza si se indeparteaza frunzele de la exterior. Se desfac restul de frunze care se spala bine si se oparesc 4 min in apa clocotita sarata. Se lasa apoi sa se raceasca si se indeparteaza nervurile. Ceapa se toaca, se caleste impreuna cu foaia de dafin, apoi se amesteca cu piine muiata si stoarsa, carnea tocata, ouale, cimbru, sare, piper, vegeta. Intr-o forma unsa se pune un rind de frunze, unul de carne si se repeta pina la terminarea ingredientelor. Se incheie cu un rind de varza. Crema de brinza se amesteca cu smantana si brinza gouda, piper, sare. Se toarna peste varza. Se da la cuptor o ora la 180 grade. Cel mai bine este sa se foloseasca o forma termorezistenta rotunda.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii