Se taie varza, se scoate cotorul si se taie felii, se curata si se tai cubulete morcovii si pastarnacul, se taie felii subtiri ceapa, iar patrunjelul
Se taie varza, se scoate cotorul si se taie felii, se curata si se tai cubulete morcovii si pastarnacul, se taie felii subtiri ceapa, iar patrunjelul se taie marunt. Se sareaza costitele, se ung cu usturoiul zrobit si se presara cu chimen. Carnea se pune in tigaie fara apa si fara unsoare si se prajeste la foc mediu. Se stropeste cu sucul propriu cca 30 de minute. Intr-o lingura de unsoare se prajesc baconul taiat marunt, ceapa maruntita si legumele. Se adauga varza, se sareaza si se acopera cu un capac. Cand varza devine usor aurie se adauga vinul si se lasa sa fiarba la foc mic. Dupa 30 de minute se scot din cuptor costitele si se fierb moi impreuna cu varza.
Alte retete recomandate
Salata varza
Ardei umpluti
Ciuperci umplute

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii