Se taie varza, se scoate cotorul si se taie felii, se curata si se tai cubulete morcovii si pastarnacul, se taie felii subtiri ceapa, iar patrunjelul
Se taie varza, se scoate cotorul si se taie felii, se curata si se tai cubulete morcovii si pastarnacul, se taie felii subtiri ceapa, iar patrunjelul se taie marunt. Se sareaza costitele, se ung cu usturoiul zrobit si se presara cu chimen. Carnea se pune in tigaie fara apa si fara unsoare si se prajeste la foc mediu. Se stropeste cu sucul propriu cca 30 de minute. Intr-o lingura de unsoare se prajesc baconul taiat marunt, ceapa maruntita si legumele. Se adauga varza, se sareaza si se acopera cu un capac. Cand varza devine usor aurie se adauga vinul si se lasa sa fiarba la foc mic. Dupa 30 de minute se scot din cuptor costitele si se fierb moi impreuna cu varza.
Alte retete recomandate
Salata varza
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii